Find a way to my heart

Jag är för trött för att skriva. Kom hem halv sex idag, och har stått inne i Coop Forum i typ tre timmar nästan helt i onödan. Trött. trött. trött.
Dock gjorde det mig glad att mina spel (Naruto all the way) kommit, dock för trött för att spela seriöst. Så jag flummar runt och hatar byn för att de är så elaka mot favoritblondinen.


I don't think I deserve this selflessness.Underbar som jag är så kom jag på att man kan titta i sin historik för att se vad videon hette. Så underbar låt och video.

Parachute - Forever and always

Sjukt bra låt kan jag bara säga! ♥(Oh, hittade en underbar Soul Eater AMV, den var så fin och jag vet inte vad den hette eller något så det gör mig lite ledsen; och jag skriver det här bara för att jag kan och det inte har något med den här låten att göra).

En lång dag.

Oh, herregud, jag gjorde läxan INNAN dagen före den ska in. Det är ett mirakel! Det går inte att tänka sig, men det har hänt.
Har även nästan skrivit klart det styrketräningsprogram som ska lämnas in, men måste fortfarande läsa en bok till svenska och plugga in alla våra stora muskelgrupper inför provet nästa vecka. Kul. Jättekul.

Dagen idag gick ganska smidigt, dock har jag av någon anledning ont i benen, kanske för att jag sprungit upp och ner för trapporna i skolan? Eller inte ;)
Var även i skolan en och en halvtimme extra för att fixa klart trycken på kassarna.

Imorgon har man en timme extra sovmorgon, så jag börjar tio, detta är dock för att jag kommer från 15-17 stå i Coop Forum i Häggvik och sälja tygkassar. Som sagt, köp tygkassar, inte plast :D


Where are we going?

Skrev jag igår?
Tydligen inte. Anledning. Internet funkade inte. Punkt.

Vad har hänt i mitt liv på en dag? Inte mycket. Inga lektioner i skolan, man försöker komma på grejer till hållbar utveckling och har åkt in till stan för att köpa material.
Kan då på denna punkt säga; köp inte plastpåsar när ni handlar, skaffa er tygkassar och återanvänd dem!

Hejdå kära bloggläsare!oj.

Haft roligt den senaste timmen. Rullat ihop mitt hår i små bollar, ska se om jag kan få lockigt hår på det sättet. För min locktång funkar inte och min plattång är cp idag.

Och aj, det börjar göra lite ont. Kommer säkert vakna under natten och slita av mig alla hårspännen. Och nanana, jag färgade håret. Blev inte nöjd men whatever.


Never enoughFörlåt för att jag inte är bra nog.

dotdotdot

Oh, vilken underbar design! *Sarkasm*

Men jag orkar inte göra något bättre av den. Så den får vara allmänt störd.

Let's see...

Förlåt om designen ser helt messed up ut, men jag försöker fixa det. Eller så är det bara min dator som är elak.

Ryan Star - Breathe»Spinning around to the sound,
but sometimes she falls down...

...she likes, New York at nights,
she dreams of running away,
shine on, bright like the sun
when even the sky turns gray.«

Hey, what are you waiting for?

Det var otroligt länge sen som jag var ute utan att gå till skolan eller lunchen. Det är ganska failat faktiskt. Men det var skönt, trots kylan. Och jag fick träffa Jenny, stort plus :)

OCH mina spel som jag beställde kommer i början av nästa vecka det gör mig så glad! Vill ha något att spela, men har spelat klart båda sista Harry Potter spelen och Alice: Madness Returns... Nja. Det är lite för svårt för mig för tillfället. Och jag kör LÄTT. Hur otroligt fail är inte jag? ;)

Jag vill få reda på matteprovet, hoppas på ett C eller B. Men det är procent, så jag kan inte förvänta mig mycket. ÄVEN fast läraren sa att jag hade väldigt bra uträkningar. Oh, hoppas, hoppas på bra betyg.

Men nu ska jag titta på Naruto, hoho, snart sett 200 avsnitt. Like a boss.


Äpple

Sitter och äter äpple. Men oroa er inte, jag kommer inte bli lika galen i dem som Ryuk.

Train 'til you drop.

Det kändes som om jag inte hade tränat på evigheter även fast jag gjorde det i onsdags. Blir illamående av tanken på att inte träna med tanke på hur onyttigt jag äter ibland. Usch. Nej, jag vill få bort magen, få bort eftersmaken av äckliga chips och bli smal.Min underläpp ser otroligt stor ut och min överläpp non-existing. Underbart det med.

Constricted alienMitt bidrag till www.sanzil.se's (Klicka på länken för att komma vidare till inlägget om tävlingen) teckningstävling. Den känns inte riktigt så fantasifull som jag egentligen tänkt mig, men "vanlig" är den inte. Man hoppas ju hamna bland de fyra finalisterna, men men. Man vet faktiskt aldrig.
Gjord med promarkers och blyerts. Det är nog en av mina mer genomtänka bilder :)

Can't you see that you are smothering me?

Nej, nu känner jag mig otroligt fett, smällde i mig en chipspåse och det går bara inte! Får väl träna dubbelt så mycket idag så att jag slipper se att jag ökat i kilon på vågen. Det skulle vara otroligt hemskt.
Jag måste verkligen sluta äta onyttigt om jag ska bli smal till sommaren. Varför äter jag även fast det inte är så gott och jag blir illamående? - Det här är vad som händer när man mår dåligt och vill "trösta" sig själv.

Usch, blir äcklad av mig själv ibland.


Makeup of the day.
Kameran på iPhone är verkligen dålig när man tar på morgonen (när det inte är så ljust ute) men ni ser ungefär hur det ser ut. Och hade rött läppstift ifall ni måste veta, haha.
Känner mig otroligt onödig med bilder på smink men ja... Det är jag.

There are two sides to every story.


Oh God, it happened again!

Håller på och jobbar på en bild till en tävling på sanzil.se, men kan inte säga att den ser vidare bra ut. Gick och förstörde den genom att fortsätta med "bandet" över näsan och nu sitter inspirationen och gråter i ett hörn. Men annars är den faktiskt ganska fin med tanke på att det är en bild man kommit på ur huvudet. Suger på dem, men måste bli bättre så jag tränar. Och tränar.

Ni fattar. Vet inte varför jag skrev det här, men nu tänker jag snällt bege mig ifrån blogg.se för ni är säkert otroligt trötta på att jag uppdaterar. Huh... Inga läsare. Okej, jag är trött på att jag uppdaterar med skit.


Christina GrimmieHon sjunger så jävla bra! Jag är avundsjuk. (Om ni inte vill lyssna när hon pratar, spola till 0:26).(Spola till 0:23 om ni inte vill höra snack).


This is HalloweenÄlskar den här videon, så jävla bra! ♥

The Kooks - Young folksOh, kommer ihåg när den här spelades på MTV hela tiden förut. Kommer också ihåg att jag hatade den då.

The Decemberists - We both go down togetherAnd oh, my love, my love
and oh, my love, my love
we both go down together.

I found you.

Losing my Religion - R.E.MJag kommer ihåg dagen när jag hörde den här låten för första gången. Kärlek till den ♥

tired of not being good enough for you.

I've become so numb, been it for so long, and finally I am about to let go.

Let's rephrase it.
Jag inser att det lila försvunnit under dagen, men jag hann inte fota på morgonen så det får ni tåla. Jag vet, de har superb kvalité men jag orkar inte ta fram min kamera så det får bli cam-bilder istället. Och ja, mina sminkningar ser ganska likadana ut för tillfället. Men det är bättre än inga inlägg alls. (Tycker då jag).

It's a bit unstable

Jag vill gå ut på en promenad och ta foton. Men jag vill inte gå kyrklängan för den är så himla tråkig och jag tröttnar alltid halvvägs. Men jag är inte så bra på min lilla orts små skogar och naturställen (jag gillar ju att ta kort på natur etc), så jag vet inte riktigt vart jag ska gå. Och vet inte om jag har motivationen att gå ut i kylan igen. Samtidigt vill jag det super jättegärna.

Men nu, mina kära vänner... Har jag ingenting mer att säga.Jag SKA fixa en fin design någon gång.

Black eyes

Dagens sminkning blev återigen enkel (idag av den anledningen att jag har idrott).

RSS 2.0