Yes, I really did do that.

Som den duktiga tjej som jag är (har märkt att jag använder det uttrycket ofta här på bloggen, kanske ett sätt att få bättre självförtroende?) så har jag redan städat mitt rum och behöver inte stressa med det på söndag som jag ibland gör.

Imorgon är det i alla fall inflyttningsfest och då får man inte vara osocial på sitt rum även om man så kände för det. Dags att socialisera sig med släkten istället för att titta på anime. Halvt synd, jag som tänkt använda den här helgen till att se klart i alla fall en anime som jag håller på och ser för tillfället. Vilken av dem vet jag inte, dock inte Naruto Shippuuden då jag har för många avsnitt kvar.

Man längtar ju lagom mycket till sportlovet så att man får ägna sin fritid åt egna intressen. Alltför många timmar gick idag åt att spela sims. Jobbigt att ta hand om sju personer, men jag vill uppfylla mammans önskan - att uppfostra fem barn till tonåringar. Har fem ungar (efter mycket om och men), två av dem är tonåringar, två småbarn och en nyfödd. Mysigt även att båda föräldrarna är gamlingar och att jag inte fick en enda tjej. Har i alla fall redan planer för den äldsta, resten får vi se vad jag gör med dem.

Nu ska jag fortsätta med mitt anime tittande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0